Registrul Auto Român , Director General Alina Niță – 20 de ani InfoCons Protecția Consumatorilor

InfoCons Protectia Consumatorului Protectia Consumatorilor RAR Alina Niță

Registrul Auto Român

Director General Registrul Auto Român

Alina Niță

”Un om responsabil este un cetățean informat!”

Unul dintre principiile de bază ale societății moderne este în strânsă legătură cu afirmația anterioară. Ca și consumator, pentru a fi protejat, trebuie să fii nu doar informat, ci și asumat.

De aceea Registrul Auto Român pune mare accent, în toate activitățile pe care le desfășoară, pe conștientizarea publicului. De la siguranța tehnică în trafic, informarea presei în legătură cu temele de interes major din domeniul RAR, verificarea periodică a stării tehnice a autovehiculelor, modificări legislative specifice, până la campanii de promovare a diverselor spețe și dezbateri pe rețelele de socializare, departamentul de comunicare al RAR își dă interesul constant să pună sub lumina reflectoarelor ceea ce îi vizează direct pe clienți.

Credem cu tărie în ideea că cetățenii au drepturi care, pentru a fi respectate trebuie înțelese și asumate. Expunerea publică a temelor de protecție a consumatorilor sub diverse forme de promovare, fie video, fie grafice, generează impact care este vector al conștientizării.

Să știi ce ai dreptul să faci și ce îți este interzis să faci este primordial!

Rolul major al RAR din acest punct de vedere este să facă simplu de asimilat ideea că o mașină sigură din punct de vedere tehnic poate face diferența între viață și moarte.

Cu ocazia Zilei Mondiale a Proprietății Intelectuale și împlinirii a 20 de ani de protecția consumatorilor în țara noastră, Registrul Auto Român vă adresează felicitări pentru întreaga activitate și vă asigură de asumarea și pe viitor a rolului de partener în proiectele pe care le desfășurați, în spiritul bunei informări a cetățenilor.

InfoCons Protectia Consumatorilor Protectia Consumatorului

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal