Ministerul Cercetării , Inovării și Digitalizării , Ministru Sebastian Burduja – 20 de ani InfoCons Protecția Consumatorilor

InfoCons este de două decenii un reper nu numai intern ci și extern în ceea ce privește protecția consumatorilor . Statutul de membru deplin în Consumers International confirmă acest lucru.
Ca ministru al cercetării , inovării și digitalizării salut existența aplicației InfoCons , unică la nivel internațional. Faptul că prin aceasta se pot obține numerele de urgență, alertele europene și traducerea instantanee a etichetelor este un sprijin la îndemână pentru orice consumator . Vreau să vă felicit, pentru că eu cred că instituțiile digitalizate sunt mai prietenoase cu cetățeanul .
Vă doresc succes în toate inițiativele viitoare.

La mulți ani!
Sebastian BurdujaMinistrul cercetării , inovării și digitalizării

InfoCons Protectia Consumatorilor Protectia Consumatorului

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal