Primăria Comunei Ocnița , județul Dâmbovița , Primar Barcău Eduard – 20 de ani InfoCons Protecția Consumatorilor

InfoCons Protectia Consumatorului Protectia Consumatorilor Primar Ocnita Barcau Eduard

Primăria Comunei Ocnița , județul Dâmbovița

Primar Comuna Ocnița , județul Dâmbovița

Barcău Eduard

Am primit cu bucurie invitația de a transmite gândurile mele, la acest moment festiv pentru InfoCons, cu ocazia sărbătoririi Zilei Mondiale a Proprietății Intelectuale și la împlinirea a 20 de ani de Protecția Consumatorului în România – InfoCons. Doresc să transmit aprecierile mele depuse de toți membrii asociației de protecție a consumatorilor, depuse pentru dezvoltarea României și pentru schimbarea mentalității cetățenilor din consumatori pasivi în consumatori pasivi, prin implementarea a numeroase programe. 

Aș dori să propun, pentru îmbunătățirea condițiilor de viață ale concetățenilor noștri, o mai bună monitorizare a calității serviciilor medicale și luarea măsurilor ce se impun, ținând cont că majoritatea solicitanților sunt înaintați în vârstă și nu dispun de condițiile necesare deplasării la unitățile sanitare, atunci când situația lor nu reprezintă o urgență.

Apreciez orice demers întreprins pentru progresul societății, pentru binele oamenilor și egalitatea de șanse, și doresc succes tuturor ostenitorilor InfoCons, asigurându-vă că, în calitate de primar al Comunei Ocnița, județul Dâmbovița, voi face tot ceea ce îmi stă în putință pentru mai binele membrilor comunității locale și al țării.

Testimonialul poate fi vizualizat AICI 

InfoCons Protectia Consumatorilor Protectia Consumatorului

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal