Stefan Pădure – 20 de ani InfoCons Protecția Consumatorilor

InfoCons Protectia Consumatorului Protectia Consumatorilor Stefan Padure

Stefan Padure

La multi ani pentru voi si pentru toti consumatorii din lume!

20 de ani reprezinta o varsta in care va apropiati de maturitate si acest lucru se vede in activitatea voastra, insa este important sa invatam sa si ascultam mai mult…Consecventa si entuziasmul specific varstei a facut din InfoCons unul dintre cele mai cunoscute si respectate branduri nationale si cred ca impreuna putem fi mai puternici in Romania si in Europa! Vorbim aceeasi limba cand ne referim la alimente si sper sa reusim inpreuna sa facem din alimentul romanesc nu numai un motiv de mandrie nationala, ci si un motor al economiei

InfoCons Protectia Consumatorilor Protectia Consumatorului

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal