Consiliul Județean Timiș , Președinte Alin Adrian Nica – 20 de ani InfoCons Protecția Consumatorilor

InfoCons Protectia Consumatorului Protectia Consumatorilor Președinte Consiliul Județean Timis Alin Adrian Nica

Consiliul Județean Timiș

Președinte Consiliu Județean Timiș

Alin Adrian Nica

Pentru un nivel de trai ridicat, normele privind Protectia Consumatorilor trebuie susținute și implementate atât de către actorii din mediul privat, cât și de către administrațiile publice, fie ele atât naționale sau locale.

Educarea și informarea consumatorului, respectiv a utilizatorului serviciilor publice, cu privire la drepturile și protecția de care beneficiază, creează o atitudine pozitivită și responsabilă la nivelul populației.

Ocazia Zilei Mondiale a Proprietății Intelectuale și a celor 20 de ani de Protecția a Consumatorilor în România reprezintă un prilej de a reflecta asupra beneficiilor pe care această instituție le oferă cetățenilor.

De-a lungul timpului, Consiliul Județean Timiș a încurajat și a susținut procesul de informare a consumatorilor serviciilor publice și a celor de cultură, facilitând accesul acestora la informațiile corecte, pentru o alegere conștientă, prin mijloacele moderne de comunicare.

Felicitări InfoCons, pentru eforturile depuse pe parcursul celor 20 de ani de activitate și pentru implicarea activă în societatea românească. Normele privind drepturile consumatorilor sunt mult mai clare și precise, facilitând astfel, prin intermediul campaniilor și programelor acestora, buna desfășurare a serviciilor oferite consumatorilor.

Vă urăm spor în tot ceea ce faceți.

La mulți ani!

Testimonialul poate fi vizualizat AICI

InfoCons Protectia Consumatorilor Protectia Consumatorului

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal