Primăria Municipiului Focșani , Primar Cristi Valentin Misăilă – 20 de ani InfoCons Protecția Consumatorilor

InfoCons Protectia Consumatorului Protectia Consumatorilor Primar Focsani Cristi Valentin Misaila

Primăria Municipiului Focșani

Primar Municipiul Focșani

Cristi Valentin Misăilă

Cu ocazia Zilei Mondiale a Proprietății Intelectuale și la 20 de ani de protecția consumatorilor în România – InfoCons, îmi face o deosebită plăcere să vă urez cele mai sincere felicitări. 

Pe această cale, doresc să vă transmit toată aprecierea pentru activitatea pe care o desfășurați.

De asemenea, felicitările mele se îndreaptă către întreaga echipă InfoCons, care este una dintre principale voci din partea societății civile, pe linia drepturilor cetățenilor din țara noastră.

Proiectele și programele desfășurate de a lungul timpului au confirmat faptul că InfoCons reprezintă un exemplu de bună practică, atât pentru mediul privat, cât și pentru sistemul de stat central sau local.

În calitate de șef al administrației municipale focșănene am militat întotdeauna pentru promovarea valorilor și protecției cetățenilor, iar colaborarea pe cale instituțională pe care am avut-o cu asociația dumneavoastră a fost întotdeauna mai mult decât bună, lucru de care sunt sigur că vom avea parte și de acum înainte.

Fie ca și pe viitor să aveți parte de reușite pe toate planurile.

Mult succes în continuare!

Testimonialul poate fi vizualizat AICI

InfoCons Protectia Consumatorilor Protectia Consumatorului

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal