Primăria Comunei Găiceana , județul Bacău , Primar Florea Dănuț – 20 de ani InfoCons Protecția Consumatorului

InfoCons Protectia Consumatorului Protectia Consumatorilor Primar Gaiceana Bacau Danut Florea

Primăria Comunei Găiceana , județul Bacău

Primar Comuna Găiceana , județul Bacău

Dănuț Florea

Cu ocazia Zilei Mondiale a Proprietății Intelectuale și la 20 de ani de protecția consumatorilor în România – InfoCons , vă transmitem un „La mulți ani călduros” pentru sprijinul și protecția pe care ne-o oferiți privind drepturile fundamentale ale consumatorilor de servicii publice , educație , cultura până la consumatorii de bunuri și servicii, pentru informarea opiniei publice privind apărarea drepturilor, obligațiilor și intereselor legitime ale consumatorilor de servicii care se regăsesc în toate domeniile de activitate.

Testimonialul poate fi vizualizat AICI

InfoCons Protectia Consumatorilor Protectia Consumatorului

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal