Radio România Actualități , Daniel Neguț – 20 de ani InfoCons Protecția Consumatorului

InfoCons Protectia Consumatorului Protectia Consumatorilor Daniel Negut

Radio România Actualități

Daniel Neguț

InfoCons a crescut sub ochii mei de jurnalist. Au fost mulți ani de început în care am avut în președintele InfoCons, Sorin Mierlea, un partener permanent în rubricile și emisiunile mele, la Radio România Actualități, în care am educat ascultătorii în privința drepturilor pe care le au, în calitate de consumatori.

Am prezentat, în nenumărate rânduri, la ce anume trebuie să fie atenți, atunci când cumpără un produs sau altul, de la citirea corectă a etichetei, până la capcanele unor promoții.

Încet, încet, InfoCons a prins substanță, până la a deveni, poate, cel mai important forum de atenționare a consumatorilor, cu privire la pericolele comerciale care se regăsesc în viața noastră de zi cu zi.

Felicit InfoCons pentru ceea ce este, mai ales că – poate – am pus și eu umărul, un pic, la această creștere!

20 de ani de InfoCons, la cei 30 de ani ai mei de radio!  

La mulți ani !

InfoCons Protectia Consumatorilor Protectia Consumatorului

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal