Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale , Secretar de Stat Aurel Simion – 20 de ani InfoCons Protecția Consumatorului

Luna aprilie a anului 2023 este marcată atât de împlinirea a 23 de ani de la celebrarea , pentru prima dată, a Zilei Internaționale a Proprietății Intelectuale , precum și de aniversarea a 20 de ani de activitate susținută a InfoCons în domeniul apărării drepturilor consumatorilor , ceea ce îmi conferă prilejul să-mi exprim aprecierea față de recunoașterea de care vă bucurați la nivel național și internațional .

Provocările contextuluii global actual care pot determina riscul unor potențiale crize socio-economice, au făcut ca siguranța și bunăstarea cetățenilor să devină o prioritate pentru fiecare factor de decizie din întreaga lume și obligă la asumarea de responsabilități în consecință.

Astfel, pentru realizarea unei protecții reale și eficiente a drepturilor consumatorilor , ca problematică emergentă și importantă, implicarea tuturor actorilor vizați de acest domeniu și conjugarea tuturor eforturilor este definitorie.

În acest sens, colaborarea dintre Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale și InfoCons a fost materializată, prin încheierea unui parteneriat. În considerarea acestuia, au fost derulate acțiuni dedicate informării și conștientizării cetățenilor în domenii de interes pentru ei și în scopul atingerii dezideratelor noastre comune în sensul modelării comportamentelor consumatorilor pentru adaptarea la actualele evoluții ale pieței , din perspectiva asigurării sustenabilității și durabilității sistemelor agroalimentare .

Apreciind InfoCons ca pe o voce a consumatorului român, precum și ca pe o forță motrice în educarea, consilierea și reprezentarea intereselor acestuia, vă asigur, domnule președinte, de tot sprijinul instituțional, vă felicit pentru aniversarea dumneavoastră și, întrucât provocările nu contenesc să apară, vă doresc putere de muncă!

Testimonialul poate fi vizualizat AICI.

InfoCons Protectia Consumatorilor Protectia Consumatorului

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal