Maica Stareță Serafima – 20 de ani InfoCons Protecția Consumatorului

InfoCons Protectia Consumatorului Protectia Consumatorilor Maica Stareta Serafima

Maica Stareță Serafima

Motivul acestei scrisori este acela de a vă mulțumi pentru că ne-ați oferit șansa să fim înscriși pe lista d-stră de beneficiari pe care i-ați sprijinit financiar în momente grele. Acum când Asociația InfoCons împlinește 20 de ani de activitate, dorim să vă mulțumim și mai mult pentru raza de bucurie și speranță pe care ne-ați adus-o în sufletele noastre, de fiecare dată când ne-ați sprijinit financiar, pentru modul în care Asociația InfoCons se implică în comunitate și în acțiuni sociale, o dovadă în acest sens fiind sponsorizările pe care ni le-ați acordat de-a lungul timpului. Bunătatea și respectul ne definesc ca oameni, iar într-un mediu în care aceste calități se întâlnesc din ce în ce mai rar, consider că dorința de a-i ajuta pe cei care au nevoie de sprijin, înnobilează ființa umană.

În speranța că această colaborare nu se va opri aici, în numele meu și al fetițelor din cadrul Asociației de Binefacere Sf. Iustina, rog pe Milostivul Dumnezeu, să vă daruiască pace și sănătate, să vă ajute cu harul Său în săvârșirea faptelor bune și plăcute Lui, dăruindu-vă din belșug toate cele de trebuință celor care sunteți în conducerea acestei asociatii, cât și celorlalte persoane care contribuie la susținerea și atingerea obiectivelor în cadrul Asociației InfoCons.

InfoCons Protectia Consumatorilor Protectia Consumatorului

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal