Mobexpert , CEO Adelina Badea – 20 de ani InfoCons Protecția Consumatorilor

InfoCons Protectia Consumatorului Protectia Consumatorilor Adelina Badea

Mobexpert

CEO Mobexpert

Adelina Badea

Cu ocazia Zilei Mondiale a Proprietății Intelectuale și la 20 de ani de protecția consumatorilor în România – InfoCons, vă transmitem sincere felicitări.

Mobexpert înțelege valoarea proprietății intelectuale și importanța protejării acesteia.

Suntem recunoscători pentru munca pe care organizația dumneavoastră o depune pentru a promova și proteja drepturile consumatorilor și ale companiilor deopotrivă.

Eforturile InfoCons ne sunt cunoscute și credem că activitatea dumneavoastră a contribuit la dezvoltarea retailului cu mobilier din țara noastră.

Misiunea Mobexpert este aceea de a face mai bună viața clienților prin soluții pentru casă, grădină și birou, inspirate de nevoile și de personalitatea fiecăruia dintre ei. Astăzi, la 30 de ani de la înființare, Mobexpert este un grup integrat, ce îmbină creativitatea și producția românească în cea mai importantă rețea de retail de mobilier și decorațiuni din România. Ne-am angajat să oferim modele de mobilier inovatoare și ne mândrim cu calitatea produselor noastre.

Suntem conștienți că succesul nostru nu ar fi posibil fără activitatea unor organizații precum InfoCons, care promovează concurența loială și contribuie la prevenirea încălcării drepturilor de proprietate intelectuală. Activitatea dumneavoastră nu aduce beneficii doar companiilor, ci asigură și consumatorii că primesc produse și servicii de cea mai înaltă calitate.

Este o mare bucurie pentru noi că Mobexpert este prima companie din domeniul produselor de mobilier și decorațiuni care a obținut Certificarea Marca Încrederii, în cadrul programului inițiat de InfoCons. Această certificare aduce un plus de încredere, de trasabilitate și de transparență pentru clienții noștri.

Eforturile InfoCons fac domeniul nostru mai puternic și contribuie la crearea unui viitor mai bun și mai inovator pentru noi toți.

Vă mulțumim pentru tot ceea ce faceți și vă rugăm să acceptați cele mai calde felicitări pentru această zi importantă.

InfoCons Protectia Consumatorilor Protectia Consumatorului

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal