Poliția Locală Arad , Director General Adrian Toma – 20 de ani InfoCons Protecția Consumatorilor

InfoCons Protectia Consumatorului Protectia Consumatorilor Adrian Toma

Poliția Locală Arad

Director General Poliția Locală Arad

Adrian Toma

Într-o societate liberă, drepturile consumatorilor sunt recunoscute ca o componentă a politicii de stat, iar organismele guvernamentale și neguvernamentale și locale înființate în acest sens au un rol activ în respectarea reglementărilor privind protecția drepturilor și intereselor consumatorilor.

Direcția Generală Poliția Locală Arad, în exercitarea atribuțiilor sale privind apărarea drepturilor și libertăților fundamentalee ale persoanei, a proprietății private și publice, în prevenirea și descoperirea infracțiunilor, în domeniile stabilite de legea nr. 155/2010 privind Legea Poliției Locale, participă activ la protejarea drepturilor fundamentale ale consumatorilor, care nu se limitează doar la protecția intereselor lor economice,.

Pe această cale, cu ocazia împlinirii a 20 de ani de protecția consumatorilor în România, vă transmitem aprecierile noastre pentru inițiativa dumneavoastră de a asigura și a ameliora continuu respectarea drepturilor consumatorilor, pentru activitatea desfășurată în domeniul protecției sociale, a apărării consumatorilor de pericole ce le afectează sănătatea și siguranța, a protecției intereselor economice ale acestora, a educării lor, a asigurării accesului consumatorilor la informații corecte care să permită acestora să facă o alegere conform dorințelor și necesităților personale și totodată vă asigurăm de întregul nostru sprijin instituțional.

Testimonialul poate fi vizualizat AICI 

InfoCons Protectia Consumatorilor Protectia Consumatorului

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal