Administrația Cimitirelor și Crematoriilor Umane București , Director Emil Iana – 20 de ani InfoCons Protecția Consumatorului

InfoCons Protectia Consumatorilor Protectia Consumatorului Emil Iana

Administrația Cimitirelor și Crematoriilor Umane București

Director Administrația Cimitirelor și Crematoriilor Umane București

Emil Iana

Întotdeauna marile succese sunt cele care trec testul timpului, iar implicarea socială și dedicarea nu sunt o cursă de sprint ci o cursă de maraton. La atingerea bornei de 20 ani vă felicit pentru întreaga activitate intreprinsă, pentru locul bine-meritat din societatea româneacă și nu în ultimul rând pentru asanarea practicilor din mediul comercial autohton.

 Din postura de prestatori de servicii de utilitate publică înțelegem importanța rolului pe care vi l-ați asumat, iar instituția noastră nu va fi doar un spectator care aplaudă din tribune, ci veți avea în noi întotdeauna un coechipier în acest demers admirabil.

Vă felicit astfel pentru realizări și mai ales pentru perseverența de care ați dat dovadă, această aniversare fiind o dovadă dedicării și succesului cauzei închinate consumatorului român.

InfoCons Protectia Consumatorilor Protectia Consumatorului

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal