Ministerul Apărării Naționale , Secretar de Stat pentru Relația cu Parlamentul și Calitatea Vieții Personalului Eduard Bachide – 20 de ani InfoCons Protecția Consumatorilor

La 20 de ani de la înființarea  InfoCons – Organizație pentru Protecția Consumatorilor și cu ocazia Zilei Mondiale a Proprietății Intelectuale , primul gând care ne vine în minte este unul de bilanț.

De-a lungul timpului, prin activitățile întreprinse, ați reușit să educați consumatorii , ați derulat campanii de informare și conștientizare, ați avut poziții publice în ceea ce privește drepturile consumatorilor români. Demersuri ce nu au rămas fără ecou, vedem o conștientizare a consumatorilor români față de produsele pe care le consumă zilnic, o cunoaștere mai temeinică a drepturilor și a legislației europene dar și o mai bună conduită de bune practici în domeniu.

Vă felicit pentru toate demersurile întreprinse, ați devenit vocea avizată în cunoașterea drepturilor, obligațiilor noastre, ale tuturor, dar ați și încurajat consumatorii să acționeze atunci când sunt lezate drepturile. Cu cât consumatorii sunt mai bine informați și au mai multe cunoștințe legate de drepturile lor cu atât  încrederea este mai crescută.

Prin Departamentul pe care îl coordonez în cadrul Ministerului Apărării Naționale , Departamentul pentru relația cu Parlamentul și calitatea vieții personalului, știu cât de importante sunt alinierea standardelor de calitate și imbunătățirea nivelului de trai. Din această perspectivă, acest domeniu este prioritate pentru MApN , cea mai importantă resursă a Armatei este resursa umană.

Pentru a avea performanțe, trebuie să creezi cadrul benefic pentru dezvoltare și evoluție.  

Felicitări pentru toată munca depusă, mult succes și determinare în tot ceea ce v-ați propus.

InfoCons Protectia Consumatorilor Protectia Consumatorului

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal