Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Argeș , Director Executiv Sorin Sorescu – 20 de ani InfoCons Protecția Consumatorilor

InfoCons Protectia Consumatorului Protectia Consumatorilor Sorin Sorescu

Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Argeș

Director Executiv

Sorin Sorescu

      Cu ocazia Zilei Mondiale a Proprietății Intelectuale și la 20 de ani de protecția consumatorilor în România-InfoCons, vă transmit, atât în numele meu, cât și al echipei DSVSA Argeș, toate gândurile bune și felicitările pentru toate eforturile constante pe care le faceți de două decenii pentru a veni în întâmpinarea nevoilor consumatorilor din România.

     Colaborarea DSVSA Argeș cu Asociația InfoCons s-a dovedit a fi una fructuoasă, venită în sprijinul consumatorilor, fapt pentru care ținem să vă mulțumim pentru acest parteneriat.

     O dovadă concretă a implicării dumneavoastră susținute pentru protejarea drepturilor consumatorilor și a proprietății intelectuale este faptul că InfoCons se bucură de recunoaștere națională și internațională și este membră în numeroase organizații, comisii consultative ale autorităților, grupuri de lucru, precum și parteneră în programe naționale și internaționale.

     Asociația InfoCons reprezintă foarte activ societatea civilă în două domenii de foarte mare interes: protecția consumatorilor și proprietatea intelectuală.

     Cu multă tenacitate și implicare, Asociația InfoCons este un exemplu relevant privind informarea consumatorilor, prin numeroase campanii și proiecte, precum și prin foarte utila aplicație gratuită InfoCons, disponibilă în 33 de limbi și ce vine în sprijinul a zeci de milioane de consumatori cu informații utile, corecte, transparente și pe înțelesul tuturor.

 

La mulți ani și la cât mai multe campanii de succes!

InfoCons Protectia Consumatorilor Protectia Consumatorului

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal