Irlanda / Ireland / Poblacht na hÉireann

Capitala: Dublin / Baile Átha Cliath

Irlanda este o republică parlamentară din Europa de Vest, ce se întinde pe o suprafață de 70.273 km². Irlanda și-a obținut independența față de Regatul Unit în anul 1922, stabilindu-și capitala la Dublin, acolo unde locuiesc aproape un sfert din cei 4,6 milioane de locuitori. Fusul orar din Irlanda este UTC+1, iar moneda oficială a țării este euro. În Irlanda se vorbesc atât engleza, cât și irlandeza.

SOS Infocons este prima aplicatie care poate fi utilizata in Romania si oriunde in lume, pentru a intra in contact imediat cu autoritatile din tara unde se efectueaza calatoria sau cu prietenii in eventualitatea producerii unor evenimente grave.

Descarca aplicatia pe dispozitivul tau Android , iOS sau Huawei GRATUIT

Aplicația InfoCons Scanează Codul de Bare pentru telefoanele cu Android, iOS cât și pentru cele cu Huawei.

Poți cumpăra produsele dorite din magazinele clasice sau magazinele online, dar trebuie să fii atent la ofertele prezentate și, mai ales, trebuie să-ți cunoști drepturile! Examinează cu atenție ofertele comerciantilor, analizează `chilipirurile` oferite pe site-uri.

Acceseaza Informații Utile pentru Călătorii în și din Uniunea Europeană, precum și informații despre fiecare țară în parte, precum Condiții de intrare și regim de ședere, Condiții pentru eliberarea permiselor de muncă, Sigurantă și criminalitate, Amenințări teroriste, etc.

E-mail: Irlanda@infocons.ro

Sesizari:

Irlanda@protectia-consumatorilor.ro

irlanda@consumer-protections.org

irlanda@protectiaconsumatorului.ro

irlanda@consumers-protection.ro

Whatsapp: +40 732 008 969

Telefon: +40 21 9615

www.infocons.ro

www.protectia-consumatorilor.ro

www.protectiaconsumatorului.ro

www.consumersprotection.org

www.consumers-protection.org

www.consumers-protection.ro

Protecția consumatorului – Irlanda

Competition and Consumer Protection Commission / Comisia de Competiție și de Protecție a Consumatorului

Comisia de Competiție și de Protecție a Consumatorului este o entitate independentă cu datoria de a asigura competitivitatea și respectarea legilor de protecție a consumatorului pe teritoriul Irlandei. Misiunea acestora este de a asigura bunăstarea și siguranța consumatorilor irlandezi.

Adresa: Bloom House, Railway Street, Dublin 1, D01 C576, Ireland

Website: https://www.ccpc.ie/

Persoană de contact: Ms. ISOLDE GOGGIN – presedinte executiv

Nr. telefon: 00353 (1) 402 5500

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal