Belarus / Беларусь

Capitala: Minsk / Менск

Belarusul este o republică prezidențială, care se întinde pe o suprafață de 207.595 km², aflată în zona fusului orar UTC+3. Cu o populație de aproximativ 9,5 milioane de locuitori, vorbitori de bielorusă și de rusă, moneda oficială a țării este rubla belarusă. Capitala este la Minsk, oraș care adăpostește 2 milioane de locuitori. Belarusul este o fostă țară a Uniunii Sovietice și și-a exprimat în numeroase rânduri dorința de a reface uniunea cu Rusia. De asemenea, Belarusul este singura țară din Europa care mai aplică pedeapsa cu moartea.

SOS Infocons este prima aplicatie care poate fi utilizata in Romania si oriunde in lume, pentru a intra in contact imediat cu autoritatile din tara unde se efectueaza calatoria sau cu prietenii in eventualitatea producerii unor evenimente grave.

Descarca aplicatia pe dispozitivul tau Android, iOS sau Huawei GRATUIT

Aplicația InfoCons Scanează Codul de Bare pentru telefoanele cu Android, iOS, cât și pentru cele cu Huawei.

Poți cumpăra produsele dorite din magazinele clasice sau magazinele online, dar trebuie să fii atent la ofertele prezentate și, mai ales, trebuie să-ți cunoști drepturile! Examinează cu atenție ofertele comerciantilor, analizează `chilipirurile` oferite pe site-uri.

Accesează Informații Utile pentru Călătorii în și din Uniunea Europeană, precum și informații despre fiecare țară în parte, precum Condiții de intrare și regim de ședere, Condiții pentru eliberarea permiselor de muncă, Sigurantă și criminalitate, Amenințări teroriste, etc.

E-mail: Belarus@infocons.ro

Sesizari:

Belarus@protectia-consumatorilor.ro

belarus@consumer-protections.org

belarus@protectiaconsumatorului.ro

belarus@consumers-protection.ro

Whatsapp: +40 732 008 969

Telefon: +40 21 9615

www.infocons.ro

www.protectia-consumatorilor.ro

www.protectiaconsumatorului.ro

www.consumersprotection.org

www.consumers-protection.org

www.consumers-protection.ro

Protecția consumatorului – Belarus

ASOCIATIA REPUBLICII BELARUS PENTRU PROTECTIA CONSUMATORILOR / Общественное объединение ‘Белорусское общество защиты потребителей’ / Public Association ‘Belarusian Society of Consumer Protection’

Asociația Republicii Belarus pentru Protecția Consumatorilor este un ONG cu scopurile de consultare și asistare legală a consumatorilor, îmbunătățire a legislației privind drepturile acestora și oferirea informațiilor legate de domeniul protecției consumatorilor.

Adresa: Sytr.Iakub Kolas 73, Minsk 220113

Website: http://bozp.by/

Nr. telefon: 00375172629608

Fax: 00375172629608

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal