Ion Dumitrel , Președinte , Consiliul Județean Alba – 21 de ani InfoCons Protecția Consumatorilor

Cu toţii suntem, zi de zi, consumatori de bunuri sau de servicii. Epoca în care trăim stă sub semnul consumului. În aceste condiţii, esenţial este nu doar să consumăm cu responsabilitate, ci şi să fim informaţi cu privire la drepturile și obligaţiile noastre.

Consiliul Judetean Alba este cel mai important furnizor e servicii la nivelul intregului județ. Prin activitatea noastră directă i prin cea a institufilor subordonate, furnizăm servicii de infrastructură, medicale, de utilităţi publice, culturale și educaţionale. fntotdeauna, cu responsabilitate și respect, punem in centrul atenţiei cetăţeanul. Pentru a ne putea indeplini obiectivele, am alocat în fiecare an un buget reprezentativ pentru investifii, la care s-au adăugat sume foarte importante provenite din finanţări nerambursabile, astfel că ne-am putut realiza obiectivele de creștere a calităţi vieţii cetăjenilor judeļului nostru.

Purtăm în permanenţă un dialog cu cetăţeni judeţului Alba, pentru că dorim, pe de o parte, să le cunoaştem nevoile, așteptările și mai ales ideile, iar pe altă parte este necesar să stim in ce mod demersurile noastre și-au atins scopul.

Avem nevoie de informare cu privire la drepturile si obligaţiile ce ne revin, pentru că suntem cu toți, într-un fel sau altul, consumatori, Salut toate inițiativele InfoCons, vă asigur că vă suntem în continuare partener activ în campaniile de informare a opiniei publice și vă dorim succes in misiunea dumneavoastră de a schimba mentalităļi și atitudini, pentru ca beneficiarul final, cetățeanul, să se transforme din consumator pasiv în consumator activ!

Ion Dumitrel
Preşedintele
Consiliului Judeţean Alba

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal