Apulum 94 si Media Bloc cu o9atitudine! alaturi de miscarea de Protectia Consumatorilor

Orice demers care vizeaza protectia consumatorilor este salutar.

Cu atat mai mult, merita toate felicitarile InfoCons – INFOCONS. Sub deviza implinita `9 ani cu o9atitudine`, au fost urmarite constant si cu profesionalism obiectivele fixate: `de a proteja drepturile si interesele legitime ale consumatorilor; de a constientiza consumatorii asupra drepturilor pe care le au, de a dezvolta programe si proiecte (…), de a proteja consumatorii impotriva riscului de a achizitiona si folosi produse de calitate indoielnica, de a informa consumatorii  despre produsele care le-ar putea pune in pericol sanatatea, de a incuraja consumatorii sa aiba dreptul de a alege, de a incuraja competitia loiala, de a rezolva sesizarile consumatorilor`.

Obiectivele enumerate sunt asumate si de APULUM 94, de aproape doua decenii (atat prin divizia imobiliara, cat si prin cea de publicitate si presa – MEDIA BLOC). Drept pentru care vom continua sa colaboram cu A.N.P.C.P.P.S. Romania in scopul sprijinirii drepturilor consumatorilor si schimbarii mentalitatii si atitudinii acestora, din consumatori pasivi, in consumatori activi.

La Multi Ani!

IOAN SORIN ROȘU

DIRECTOR GENERAL APULUM 94

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal