Alexandru Ciuncan – Asociatia Pentru Promovarea Asigurarilor

Cu ocazia celebrării celor 9 ani de la înfiinţarea Asociaţiei Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor şi Promovarea Programelor şi Strategiilor din România – InfoCons domnul Alexandru CIUNCAN a oferit un testimonial pentru consumatorii din Romania:

 
‘Consumatorii din Romania aveau nevoie de activitatea unei asociatii precum InfoCons, care sa ii ajute sa isi inteleaga drepturile si sa ii determine sa devina consumatori activi. Cei noua ani de activitate, pentru care va felicitam cu caldura, sunt dovada faptului ca romanii apreciaza activitatea si campaniile dumneavoastra. Suntem mandri ca APPA – Asociatia Pentru Promovarea Asigurarilor a gasit in InfoCons un partener de incredere, ambele asociatii avand acelasi obiectiv: cresterea gradului de eduare si de informare al consumatorilor din Romania, fie acestia clienti ai comapniilor de asigurari sau ai oricaror alte entitati comerciale.’

Alexandru CIUNCAN, Secretar General,

 APPA – Asociatia Pentru Promovarea Asigurarilor

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal