Instituția Prefectului Sălaj , Prefect Dari Toma – 20 de ani InfoCons Protecția Consumatorului

InfoCons Protectia Consumatorului Protectia Consumatorilor Prefect Salaj Dari Toma

Instituția Prefectului Sălaj

Prefect Sălaj

Dari Toma

Fiecare cetăţean este consumator al unor bunuri sau servicii, iar într-o lume din ce în ce mai globalizată, drepturile consumatorilor trebuie protejate. În acest context, vreau să felicit Asociaţia InfoCons care, în ultimii 20 de ani, a făcut eforturi permanente pentru a proteja drepturile si interesele legitime ale consumatorilor, dar şi pentru a conştientiza consumatorii asupra drepturilor pe care le au.

De asemenea, se cuvine să mulţumim tututor celor implicaţi în activitatea InfoCons, pentru că activitatea lor i-a protejat pe cetăţeni împotriva riscului de a cumpăra şi utiliza produse de calitate îndoielnică, i-a informat despre produsele care le puteau afecta sănătatea, au încurajat competiţia loială şi, nu în ultimul rând au rezolvat sesizările consumatorilor.   

Şi, poate cel mai important, vreau să apreciez dorinţa InfoCons de a schimba mentalitatea cetăţeanului român din consumator pasiv în consumator activ adoptând “o9atitudine”, aşa cum o spune chiar preşedintele asociaţiei, Sorin Mierlea.

La mulţi ani şi multe împliniri profesionale!

InfoCons Protectia Consumatorilor Protectia Consumatorului

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal