Primăria Comunei Sacu , județul Caraș Severin , Primar Daminescu Nicolae – 20 de ani InfoCons Protecția Consumatorilor

InfoCons Protectia Consumatorului Protectia Consumatorilor Primar Sacu Daminescu Nicolae

Primăria Comunei Sacu , județul Caraș Severin

Prima Comuna Sacu , județul Caraș Severin

Daminescu Nicolae

Astăzi, cu ocazia Zilei Mondiale a Proprietății Intelectuale și a celei de-a 20-a aniversări a protecției consumatorilor, Primaria Sacu dorește să transmită un mesaj important privind importanța respectării drepturilor de proprietate intelectuală și a protecției consumatorilor.

Proprietatea intelectuală se referă la drepturile pe care le au creatorii asupra operei lor, cum ar fi invențiile, mărcile comerciale, drepturile de autor, designul industrial și securitatea datelor. Aceste drepturi protejează creatorii și inovatorii, asigurându-le că munca lor este recunoscută și valorizată și că nu este utilizată fără permisiunea lor.

De asemenea, protecția consumatorilor este la fel de importantă, asigurându-le consumatorilor drepturile lor fundamentale, cum ar fi dreptul la informații corecte și complete despre produsele pe care le achiziționează, dreptul la siguranța produselor, dreptul la protecția datelor și multe altele.

În această eră digitală, este mai important ca niciodată să ne asigurăm că respectăm drepturile de proprietate intelectuală și să protejăm interesele consumatorilor noștri. Primăria SACU încurajează toți cetățenii să aibă grijă să nu încalce drepturile de proprietate intelectuală, să cumpere produse și servicii de la companii de încredere și să își protejeze datele personale.

Vă invităm să sărbătorim împreună Ziua Mondială a Proprietății Intelectuale și protecția consumatorilor, să ne gândim la importanța lor și să acționăm în consecință

Testimonialul poate fi vizualizat AICI

InfoCons Protectia Consumatorilor Protectia Consumatorului

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal