Primăria Comunei Valu lui Traian , județul Constanța , Primar Mitroi Florin – 20 de ani InfoCons Protecția Consumatorului

InfoCons Protectia Consumatorului Protectia Consumatorilor Primar Valu lui Traian Mitroi Florin

Primăria Comunei Valu lui Traian , județul Constanța

Primar Comuna Valu lui Traian , județul Constanța

Mitroi Florin

În calitate de reprezentant al unei instituții publice, mereu am avut în vedere binele localnicilor și am pus interesele generale ale acestora pe primul loc. Indiferent de situație, de problema pe care am întâlnit-o în comunitatea noastră, am tratat cu o seriozitate și devotament fiecare aspect al ei pentru a veni în ajutorul cetățenilor. Exact asta presupune și Protecția Consumatorilor. Calități prcum celeritate, deschidere către oameni și nevoile lor, interesul de a-i proteja, sunt imperios necesare în această ramură de activitate. Orizontul domeniului care presupune protecția cetățenilor este amplu, complex, dar se rezumă la un singur aspect vital : umanitate.

Cu ocazia împlinirii a 20 de ani de protecția consumatorilor în România, vă urez un sincer „La mulți ani!” și sper ca instituția dumneavoastră să ducă performanța la cele mai înalte standarde.

Testimonialul poate fi vizualizat AICI 

InfoCons Protectia Consumatorilor Protectia Consumatorului

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal