Primăria Comunei Cornu , Județul Prahova , Primar Cornel Nanu – 20 de ani InfoCons Protecția Consumatorilor

InfoCons Protectia Consumatorului Protectia Consumatorilor Primar Cornel NANU

Primăria Comunei Cornu , Județul Prahova ,

Primar Comuna Cornu , Județul Prahova

Cornel Nanu

Acum, la ceas de sărbătoare, cu ocazia Zilei Mondiale a Proprietății Intelectuale  și la  20 de ani de protecția consumatorului în România, mă simt onorat să transmit în numele meu, al echipei pe care o conduc și nu în ultimul rând al cetățenilor comunei Cornu, toată susținerea noastră pentru tot ce înseamnă inovație și creativitate. Felicităm asociația InfoCons pentru cei 20 de ani de activitate desfășurată până acum în interesul consumatorilor și vă urăm mult succes în demersurile dumneavoastră viitoare.

Prin prisma relațiilor directe pe cale avem cu cetățenii am observat o schimbare a comportamentului acestora ca și consumatori de bunuri și servicii. Fie că vorbim de servicii publice, alte tipuri de servicii sau bunuri, consumatorii manifestă astăzi o atitudine mai informată. Am putea spune că începem să ne îndreptăm spre o atitudine pe care ne-o dorim cu toții, o9atitudine bazată pe cunoașterea propriilor drepturi dar și a obligațiilor, pe implicare socială și alegere informată.

Toate acestea se datorează în mare măsură eforturilor pe care le-ați făcut în 20 de ani de activitate InfoCons, timp în care prin numeroasele campanii și proiecte pe care le-ați desfășurat ați susținut consumatorii români, oferindu-le un plus de încredere. Eforturile dumneavoastră trebuie susținute însă de toți actorii implicați: autorități publice, societate civilă dar și cetățeni.

În ceea ce ne privește, noi ca autorități publice locale, încercăm permanent să satisfacem nevoile și așteptările cetățenilor localității noastre printr-un efort susținut de a îmbunătăți serviciile publice pe care le oferim și de a respecta dreptul acestora la o informare corectă. În acest sens am demarat un proiect ce privește digitalizarea serviciilor publice, respectiv “Asigurarea infrastructurii TIC (sisteme inteligente de management local) la nivelul comunei Cornu, în cadrul Planului Național de Redresare și Reziliență”. Prin acest proiect ne propunem să creăm toate premisele necesare îmbunătățirii calității serviciilor, asigurării transparenței și facilitării relațiilor cetățean – autoritate locală.

În continuare vă asigur că Primăria comunei Cornu se va implica activ în procesul de informare a cetățenilor cu privire la drepturile și obligațiile pe care le au în calitatea lor de consumatori și va susține activitatea pe care dumneavoastră o realizați continuu, de 20 de ani.

InfoCons Protectia Consumatorilor Protectia Consumatorului

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal