Instituția Prefectului Iași , Prefect Petru Bogdan Cojocaru – 20 de ani InfoCons Protecția Consumatorilor

InfoCons Protectia Consumatorului Protectia Consumatorilor Prefect Iași Petru Bogdan Cojocaru

Instituția Prefectului Iași

Prefect Iași

Petru Bogdan Cojocaru

Indiferent de funcția avută, de pregătire sau de locul în care ne desfășurăm activitatea, indiferent de unde locuim, inevitabil avem calitatea de consumator și deci, avem nevoie de siguranța că serviciile, alimentele, bunurile de care avem nevoie sunt conforme cu legislația în vigoare.

Protecția consumatorului reprezintă o importantă activitate a statului, la care contribuie inclusiv societatea civilă. Cetățenii trebuie să își cunoască drepturile, iar atunci când au semne de întrebare cu privire la respectarea lor, trebuie să apeleze la instituțiile abilitate sau la partenerii din zona organizațiilor neguvernamentale.

În calitate de prefect al județului Iași, sunt întotdeauna deschis către problemele cetățenilor și încurajez colaborările interinstituționale pentru soluționarea acestora într-un mod rapid, eficient și transparent.

În domeniul protecției consumatorului este nevoie în continuare de multă muncă, de o informare continuă, iar sprijinul din zona civică este binevenit, chiar necesar.

Felicitări InfoCons pentru întreaga activitate desfășurată în beneficiul consumatorilor, în cele două decenii de parteneriat continuu cu cetățenii!

InfoCons Protectia Consumatorilor Protectia Consumatorului

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal