Instituția Prefectului Constanța , Prefect Silviu Iulian Coșa – 20 de ani InfoCons Protecția Consumatorilor

InfoCons Protectia Consumatorului Protectia Consumatorilor Prefect Constanța Silviu Iulian Coșa

Instituția Prefectului Constanța

Prefect Constanța

Silviu Iulian Coșa

Politica de consum, în România, a cunoscut o evoluție sănătoasă, în linie cu dezvoltarea pe care țara noastră a cunoscut-o în ultimii 20 de ani. Prin activitatea Infocons, românul a fost sprijinit în educația sa de consum, fie că vorbim de bunuri și servicii, cultură sau chiar servicii publice.

Cu ajutorul Infocons, oamenii își cunosc drepturile, știu acum în ce fel pot aborda diverse tematici, fapt pe care îl constat în fiecare zi, din funcția de prefect al unuia dintre cele mai importante și efervescente județe ale României. Am observat o disciplină a consumerismului inclusiv prin instrumentele pe care cetățenii le pot folosi ca să ajungă la noi – serviciul de petiții. Am cunoscut principiile după care se ghidează prin comisia de dialog social. Am văzut clar că românii știu foarte bine să observe atunci când linia corectitudinii este depășită.

Sunt convins că aceste practici au fost deprinse și cu sprijinul Infocons, o entitate care a adus clarviziune și proceduri menite să ne aducă pe un trend de normalitate. Tuturor celor care ați pus umărul la dezvoltarea Infocons, vă mulțumesc, în numele constănțenilor.

InfoCons Protectia Consumatorilor Protectia Consumatorului

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal