Lensa , Director Adjunct Nicoleta Dumitrescu – 20 de ani InfoCons Protecția Consumatorilor

InfoCons Protectia Consumatorului Protectia Consumatorilor Nicoleta Dumitrescu

 Lensa

Director Adjunct

Nicoleta Dumitrescu

Cu ocazia Zilei Mondiale a Proprietății Intelectuale și la 20 de ani de protecția consumatorilor în România – InfoCons, vă dorim să continuați să veniți în întâmpinarea nevoii de informare a consumatorilor din România cu aceeași dedicare cu care ne-ați obișnuit și în primii 20 de ani de existență.

Din perspectiva unei campanii care își desfășoară activitatea în piața  de optică medicală, cred cu tărie că informarea cetățenilor cu privire la drepturile și obligațiile pe care aceștia le au, atunci când consumă produse și servicii de optică, este cheia către luarea unor decizii de cumpărare conștiente și avantajoase pentru o vedere de excepție. De aceea, apreciem sincer activitatea dumneavoastră și ne bucurăm că avem prilejul să depunem eforturi în demersul pentru o societate mai informată.

Ne identificăm cu dorința dumneavostră de a le pune cetățenilor la dispoziție mijloacele și informațiile de care au nevoie pentru a-și schimba mentalitatea și a deveni consumatori mai activi.

La mulți ani!

Testimonialul poate fi vizualizat AICI

InfoCons Protectia Consumatorilor Protectia Consumatorului

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal