Direcția Generală de Poliție a Muncipiului București , Director General Chestor de Poliție Bogdan Berechet – 20 de ani InfoCons Protecția Consumatorilor

InfoCons Protectia Consumatorului Protectia Consumatorilor Bogdan Berechet

Direcția Generală de Poliție a Muncipiului București ,

Director General Chestor de Poliție

Bogdan Berechet

 

O viață în slujba cetățeanului! O viață dedicată oamenilor!

De 20 de ani, polițiștii Direcției Generale de Poliției a Municipiului București și reprezentanții Asociației de Protecția Consumatorilor din România fac front comun pentru protejarea cetățenilor.

Înșelăciunea îmbracă multe forme și orice persoană ar putea să fie o posibilă victimă. Fie că vorbim de produsele alimentare alterate care ajung pe rafturile magazinelor sau de etichetele neconforme ale acestora, fie că vorbim de oferte de vacanță sau anunțuri false afișate pe internet, toate reprezintă amenințări la adresa cetățenilor. Iar misiunea noastră nu este ușoară. Suntem datori să protejăm toți oamenii. Suntem datori să fim cu un pas înaintea celor care vor să profite de persoanele vulnerabile. Asta înseamnă o muncă la foc continuu și nu în ultimul rând, o muncă în echipă.

Pentru rezultate mai bune, acțiunile de informare sunt indispensabile. Consumatorii europeni sunt cei care beneficiază în mod direct de pe urma acestor acțiuni. Totodată, cunoașterea drepturilor reprezintă o măsură de protecție imbatabilă pentru cetățean.

Ne bucurăm că, în această misiune comună, avem alături și asociații de profil, cum este și Asociația InfoCons. Implicarea în informarea consumatorilor, campaniile de prevenire derulate și toate inițiativele menite să protejeze cetățeanul se bucură de recunoștință și respect. Pentru siguranța consumatorului și pentru respectarea tuturor drepturilor, este mereu nevoie de eforturi unite pe toate palierele. Vă transmitem mult succes în activitățile dumneavoastră.

Acum este momentul să reflectăm cu mândrie asupra realizărilor noastre și să reamintim de valorile care ne unesc.

InfoCons Protectia Consumatorilor Protectia Consumatorului

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal