Inspectoratul Teritorial de Muncă Ilfov , Inspector Șef Purcărescu Dan Narcis – 20 de ani InfoCons Protecția Consumatorilor

InfoCons Protectia Consumatorului Protectia Consumatorilor Purcărescu Dan Narcis

Inspectoratul Teritorial de Muncă Ilfov

Inspector Șef

Purcărescu Dan Narcis

Inspectoratul Teritorial de Muncă Ilfov este o instituție publică, aflată în subordinea Inspecției Muncii, care controlează aplicarea unitară a legilor și a altor acte normative care reglementează domeniul muncii, relațiile de muncă, securitatea în muncă la toate persoanele juridice și fizice din sectorul public, mixt, privat și alte categorii de angajatori în condițiile Legii. Nr 108/1999 privind înființarea și organizarea Inspecției Muncii republicată și actualizată.

În ceea ce privește activitatea de informare a angajatorilor și salariaților, instituția noastră a colaborat în anii trecuți cu InfoCons, prin furnizare de materiale cu rol informativ, obiectivele dorite atingându-se de fiecare dată, prin sprijinirea consumatorilor la o informare corectă.

Dorim ca și în perioada următoare să dezvoltăm și să menținem activ segmentul de informare al consumatorilor prin colaborarea între instituțiile noastre, protejând astfel cetățenii.

Într-o societate dominată de consum, dorim să consumăm în continuare informația corectă.

Felicităm InfoCons pentru cei 20 de ani de protecția consumatorilor în România, pentru campaniile inițiate, buna informare și educare a consumatorilor.

Vă dorim mult succes în activitatea dumneavoastră și vă asigurăm, în continuare, de toată considerația noastră.

Testimonialul poate fi vizualizat AICI

InfoCons Protectia Consumatorilor Protectia Consumatorului

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal