Primăria Municipiului Cluj Napoca , Primar Emil Boc – 20 de ani InfoCons Protecția Consumatorilor

InfoCons Protectia Consumatorului Protectia Consumatorilor Primar Cluj Napoca Emil Boc

Primăria Municipiului Cluj Napoca

Primar Municipiul Cluj Napoca

Emil Boc

În primul rând, vă transmit felicitările mele cu ocazia împlinirii a 20 de ani de activitate! Fără îndoială, consecvența de care a dat dovadă organizația pe care o reprezentați în acești ani constituie unul dintre principalele motive pentru care consumatorii români i-au oferit atât de multă încredere de-a lungul timpului.

Pentru municipalitatea clujeană, „o9atitudine!” reprezintă îmbunătățirea constantă a serviciilor publice oferite publicului clujean și implicit creșterea calității vieții tuturor locuitorilor din municipiu. Viziunea noastră este să devenim un oraș Verde.Digital.Rezilient, în care fiecare își aduce aportul la bunul mers al comunității. Schimbarea pe care ne-o dorim cu toții este un drum cu două sensuri: atât din partea instituțiilor spre cetățean cât și dinspre cetățean înspre instituții.

Protecția consumatorului – cetățeanul, în cazul primăriei – se poate obține prin transparență. Prin digitalizarea serviciilor publice și facilitarea accesului la informațiile de interes public urmărim constant să realizăm un real „parteneriat” cu cetățeanul. Comunicarea deschisă și respectul reciproc creează experiențe profesionale pe care cu toții ni le dorim în relație cu instituțiile publice.

Activitatea pe care dumneavoastră și colegii dumneavoastră o realizați în slujba consumatorilor din țară reprezintă un exemplu de consecvență și profesionalism. Vă doresc mult succes și claritate în toate acțiunile întreprinse.

Testimonialul poate fi vizualizat AICI

InfoCons Protectia Consumatorilor Protectia Consumatorului

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal