Instituția Prefectului Călărași , Prefect Valentin Barbu – 20 de ani InfoCons Protecția Consumatorilor

InfoCons Protectia Consumatorului Protectia Consumatorilor Prefect Valentin Barbu

Instituția Prefectului Călărași

Prefect Călărași

Valentin Barbu

Instituția Prefectului –județul Călărași transmite sincere felicitări Asociației InfoCons pentru cei 20 ani de funcționare.

Activitatea desfășurată de dumneavoastră pentru a informa, a educa, a responsabiliza consumatorul român, pe domenii atât de variate, a fost și este una încununată de succes. InfoCons ține pasul cu tehnologia, cu dezvoltarea rapidă a societății în care trăim și a găsit, de fiecare dată, calea potrivită pentru a duce informația către consumator.

În cei 20 de ani de activitate InfoCons în România, mentalitatea și atitudinea consumatorului român s-a schimbat în bine, suntem mai dornici să știm, să acționăm, să ne implicăm. Mult succes în tot ceea ce vă propuneți! La mulți ani, InfoCons! 

InfoCons Protectia Consumatorilor Protectia Consumatorului

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal