Camera de Comerț și Industrie Maramureș , Președinte Florentin Nicolae Tuș – 20 de ani InfoCons Protecția Consumatorilor

InfoCons Protectia Consumatorului Protectia Consumatorilor Florentin Tus

Camera de Comerț și Industrie Maramureș

Președinte Camera de Comerț și Industrie Maramureș

Florentin Nicolae Tuș

Drepturile și nevoile consumatorilor care, prin achiziția de bunuri, servicii publice și private, contribuie în mod direct la economia fiecărui stat, trebuie să fie protejate și atent monitorizate de specialiștii în domeniu. Legislația privind protecția consumatorilor trebuie să fie eficientă, cu reguli și reglementări clare, bine-definite, toate respectate și aplicate reglementar, în vederea apărării drepturilor consumatorilor. Într-o piață aflată în continuă dinamică și dezvoltare, în care consumatorii au dreptul să aleagă, să fie informați, să fie despăgubiți, InfoCons are un rol esențial în slujba protejării consumatorului. Noi, Camera de Comerț și Industrie Maramureș, ne bucurăm de o bună colaborare inter-instituțională cu Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor Maramureș și am organizat de-a lungul anilor, sesiuni de informare a mediului de afaceri cu privire la noutățile din domeniul protecției consumatorilor. Iar astfel de acțiuni vor continua și pe viitor, fiind de un real sprijin pentru comunitatea de afaceri.

Felicit Asociația InfoCons pentru întreaga activitate desfășurată, respectiv pentru demersurile inițiate în vederea protecției consumatorilor și vă dorim mult succes și pe mai departe în proiectele dumneavoastră. Camera de Comerț și Industrie Maramureș, vă asigură, în continuare, de întreaga deschidere de colaborare.

La mulți ani, InfoCons!

Testimonialul poate fi vizualizat AICI

InfoCons Protectia Consumatorilor Protectia Consumatorului

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal