Inspectoratul Școlar Județean Mureș , Inspector școlar general prof. drd. Sabin-Gavril Pășcan – 20 de ani InfoCons Protecția Consumatorului

InfoCons Protectia Consumatorului Protectia Consumatorilor Inspectoratul Scolar Judetean Mureș Sabin Gavril Pascan

Inspectoratul Școlar Județean Mureș

Inspector școlar general prof. drd.

Sabin-Gavril Pășcan

Educația, arta cunoașterii

Educația este mai întâi de toate, o artă. Iar arta educaţiei se săvârşeşte în vederea accederii la lumea viitoare”, spunea Sfântul Ioan Hrisostom.

Prin educație, „creăm” și „ne creăm”, „devenim”, având ca aspirații excelența și valorificarea potențialului educativ al profesorilor și al elevilor printr-un învățământ de calitate. Ne regăsim astfel, cu toții, în postura de „consumatori de educație” în universul școlii: părinți, elevi și profesori.

Elevii, împreună cu dascălii lor, petrec o bună parte din timp la școală. Prin urmare, școala trebuie să fie un mediu sigur, protectiv, esențial pentru conturarea stării de bine, cu toate aspectele sociale, fizice și emoționale. Un mediu şcolar sănătos este deopotrivă benefic pentru profesori, elevi, familii şi comunitate.

Cu toții suntem „consumatori de educație”, indiferent de domeniul în care ne desfășurăm activitatea.

La ceas aniversar, îmi exprim încrederea în dăruirea și competența dumneavoastră de informare corectă a cetățenilor cu privire la drepturile și obligațiile consumatorilor fie ei educatori, oameni de cultură sau consumatori de bunuri și servicii.

Pentru că educația primează, împreună formăm o singură echipă!

Vă mulţumesc pentru recunoaşterea şi preţuirea acordată!

InfoCons Protectia Consumatorilor Protectia Consumatorului

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal