Academia de Poliție – 20 de ani InfoCons Protecția Consumatorilor

InfoCons Protectia Consumatorilor Protectia Consumatorului Academia de Poliție

Academia de Poliție

Ziua de astăzi ne oferă un dublu prilej de a vă adresa felicitările noastre pentru activitatea desfășurată și pentru a exprima încă odată întregul nostru sprijin pentru activitatea pe care o desfășurați!

Sărbătorim împreună Ziua Mondială a Proprietății Intelectuale și 20 de ani de protecția consumatorului în România – InfoCons, evenimente de referință atât pentru instituția dumneavoastră, cât și pentru societate în ansamblul său.

Demersurile dumneavooastră complexe și continue se constituie într-un adevărat garant al apărării cetățeanului consumator și poziționează cu succes țara noastră pe harta statelor de referință în domeniu.

LA MULȚI ANI INFOCONS!

InfoCons Protectia Consumatorilor Protectia Consumatorului

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal