Asociația Consilierilor Juridici din Sistemul Financiar Bancar , Președinte Mirela Iovu – 20 de ani InfoCons Protecția Consumatorilor

InfoCons Protectia Consumatorului Protectia Consumatorilor Mirela Iovu

Asociația Consilierilor Juridici din Sistemul Financiar Bancar

Președinte Asociația Consilierilor Juridici din Sistemul Financiar Bancar

Mirela Iovu

Asociația Consilierilor Juridici din Sistemul Financia-Bancar din Romania- ACJSFB (www.acjsfb.ro), a primit cu bucurie invitația dumneavoastră și salută inițiativa InfoCons prilejuită de celebrarea a 20 de ani a proiectului „o9atitudine”.

Activitatea InfoCons de sprijinire a drepturilor consumatorilor și de schimbare a mentalității și atitudinii acestora a primit aprecierea multor entități din țara noastră și considerăm că doar printr-o conjugare comună a eforturilor mai multor instituții-cheie din România se pot face progrese semnificative. ACJSFB susține demersul dumneavoastră și își reiterează interesul de colaborare în cadrul unor proiecte comune în domeniile de interes mutual.

Sunem onorati să  transmitem InfoCons cu ocazia  celor 20 de ani de activitate,  sincere felicitări pentru dedicația și implicarea deosebită în informarea consumatorilor

La mulți ani și la cât mai multe proiecte în serviciul consumatorilor!

InfoCons Protectia Consumatorilor Protectia Consumatorului

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal