PAID , Director General Nicoleta Radu – 20 de ani InfoCons Protecția Consumatorilor

InfoCons Protectia Consumatorului Protectia Consumatorilor Nicoleta Radu

PAID

Director General

Nicoleta Radu

Protecția consumatorului este unul dintre cele mai uzitate concepte în ziua de azi, la toate nivelurile. Însă, întrebarea care se pune, atât în România cât și în lume, este dacă avem de-a face cu o protecție autentică a consumatorului sau, mai degrabă, este vorba doar de un slogan care deservește interese punctuale.

Într-o lume globalizată, în care manipularea consumatorului este tehnică de marketing învățată în școli, în care conștiința și rațiunea ne sunt anesteziate continuu de publicități îndoielnice, e greu de spus dacă mai putem avea acces la o informare corectă, nepărtinitoare, nesubordonată niciunui interes obscur.

Cu toate acestea, există oameni și organizații care se încăpățânează să reînvie această atenție aproape în colaps a consumatorilor față de drepturile lor, față de ceea ce consumă, fie ele bunuri tangibile, servicii, informații.

Am avut bucuria să aflu, spre regretul meu, de prea puţin timp, că asemenea “experimente” de resuscitare a interesului consumatorilor pentru protecția lor, se întâmplă și în Romania, că asemenea organizații, determinate în a promova o atitudine nouă, de responsabilitate și respect pentru noi înșine, există și aici, spre norocul nostru, al românilor.

INFOCONS, organizația care promovează o nouă atitudine în România împlinește 20 de ani! De 20 de ani INFOCONS luptă cu o mentalitate prea îngăduitoare și relaxată a unei societați mult prea refractare la a lupta chiar și pentru binele propriu! De 20 de ani INFOCONS încearcă sa educe consumatorul român, uneori prea plin de bună voință și indulgență! De 20 de ani aceasta organizatie si-a asumat misiunea de a proteja drepturile noastre de consumatori, pe care știm prea puțin că le avem! Iar dacă știm, de cele mai multe ori nu luptam suficient pentru ele.

Sunt cu atât mai încântată cu cât, descoperind INFOCONS în calitate de consumator, am descoperit și un partener de drum lung pentru PAID. Impreună luptăm să informăm și să educăm consumatorii de asigurări de locuințe, pe care îi dorim protejați, din toate punctele de vedere.

Ceea ce ne va decide calitatea vieții în această țară este gradul nostru de implicare în a ne proteja pe noi înșine. De aceea, cu toții ne dorim consumatori informați și responsabili! Și pentru că INFOCONS și-a asumat această menire de 20 de ani, le dorim să rămână mereu ancorați în această viziune! În același timp, pentru că suntem animați de aceleași idealuri, îi asigurăm că vom rămâne același partener pe care se pot baza!

Drum lung, plin de satisfacții și succes, cu o9atitudine, INFOCONS!

InfoCons Protectia Consumatorilor Protectia Consumatorului

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal