InfoCons Protecția Consumatorilor : Impactul alimentelor ultraprocesate asupra persoanelor vârstnice – Acad. Prof. Dr. Irinel Popescu explică riscurile
Care este impactul consumului de alimente ultraprocesate asupra stării de sănătate și asupra calității vieții persoanelor vârstnice ?
Acad. Prof. Dr. Irinel Popescu – „Știți bine, vârstnici pensionarii, pentru că despre ei vorbim, au un nivel al veniturilor care nu le permite să cumpere decât produse ieftine. Produsele ieftine sunt adesea cele care folosesc alimente procesate sau ultraprocesate.
Citește și : Fii un Exemplu Protecția Mediului : Consolidarea Guvernanței pentru Dezvoltare Durabilă în România – InfoCons Protecția Consumatorului
Este greu să le evite. Poate singurul avantaj la o vârstă mai înaintată, dacă putem să îl numim avantaj, este că necesitățile alimentare sunt mult mai reduse. Și vârstnicul poate și trebuie să consume mai puțin. Acest lucru mai atenuează din efectele nocive ale alimentelor ultraprocesate.”
Citește și : InfoCons Protecția Consumatorului vă informează despre cursul online EUIPO privind elementele esențiale ale Proprietății Intelectuale
Citiți AICI întregul interviu acordat de către Acad. Prof. Dr. Irinel Popescu pentru InfoCons Protecția Consumatorului
InfoCons – Organizație Europeană pentru Protecția Consumatorului și Promovarea Programelor și Strategiilor membră cu drepturi depline în Organizația Mondială Consumers International , membra fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori , având Secretariatul General în București, Bd. Mărășești , nr. 127-129 , sector 4, tel: 021/319.32.66 , mail : secretariat@infocons.ro , Protecția Consumatorului , Protecția Consumatorilor , Proprietate Intelectuală , Consumers Protection , Consumer Protection , Fii Un Exemplu , Dezvoltare Durabilă , Smart Deal , Green Deal , Alertă , Alerte , Telefonul Consumatorului , Telefonul Consumatorilor , Protecția Mediului , Alege Bine , Citește Eticheta , Ia Atitudine , Sănătate , Incredere , Trust , Sorin Mierlea , Cybersecurity , Securitate Cibernetică , Alimente Ultraprocesate , Interviu , Irinel Popescu



















