Ghidul RCA este o publicație care cuprinde informații complete și utile cu privire la încheierea unei polițe de răspundere civilă auto.

Ghidul răspunde unor întrebări de larg interes cu privire la polițele RCA. Consumatorul află din `Ghidul RCA` cum se calculează prețul unei polițe, ce înseamnă sistemul bonus-malus, cum să verifice datele unei polițe în sistemul CEDAM și cui trebuie să se adreseze în cazul în care are o problemă cu asigurare auto obligatorie.

Ghidul, redactat într-o formă grafică modernă, este scris într-un limbaj accesibil și include exemple concrete pentru ca informațiile să fie cât mai ușor de asimilat.

Protectia Consumatorilor. Ghidul RCA

Sursa: ASF

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal