Eduardt Cozminschi – 20 de ani InfoCons Protecția Consumatorilor

InfoCons Protectia Consumatorului Protectia Consumatorilor Eduardt Cozminschi

Eduardt Cozminschi

Sincere felicitări, InfoCons!

     Indubitabil protecția consumatorilor nu poate fi restrânsă doar la activitatea instituțiilor statului abilitate, respectiv a Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor și a Comisariatelor Județene și Regionale pentru Protecția Consumatorilor, ci trebuie să fie completată și de implicarea societății civile, a consumatorilor prin intermediul organizațiilor de consumatori.

     20 de ani reprezintă o cifră rotundă, frumoasă care demonstrează faptul că InfoCons este o organizație care a trecut cu brio testul timpului, distingându-se prin implicare și dăruire pentru menținerea activității de protecție a consumatorilor din Romania la cele mai înalte cote și acoperind o mare diversitate de sectoare de activitate.                  

     Stimă și respect  Domnule Sorin Mierlea pentru cei 20 de ani dăruiți activității de protecție a consumatorilor din Romania!

LA MULȚI ANI, InfoCons!

InfoCons Protectia Consumatorilor Protectia Consumatorului

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal