Academia de Studii Economice , Rector Nicolae Istudor – 20 de ani InfoCons Protecția Consumatorului

InfoCons Protectia Consumatorilor Protectia Consumatorului Academia de Studii Economice Nicolae Istudor

Academia de Studii Economice din București

Rector Academia de Studii Economice din București

Nicolae Istudor

Cu ocazia împlinirii a 20 de ani de activitate în slujba respectării drepturilor consumatorilor, avem deosebita plăcere de a felicita, cu admirație, INFOCONS pentru eforturile depuse, acțiunile întreprinse și rezultatele foarte bune obținute de-a lungul dezvoltării sale ca principal pilon de informare corectă și proactivă în întâmpinarea nevoilor consumatorilor.

 InfoCons a reprezentat pentru Academia de Studii Economice din București un sprijin constant și un partener de încredere în implementarea unor proiecte comune și în baza unor parteneriate strategice în domeniul protecției consumatorului, oferit studenților noștri și cadrelor didactice.

Ne bucurăm de obiectivele propuse și realizate de InfoCons și ASE, contribuind, astfel, la asigurarea unui nivel înalt de protecție a consumatorilor, prin implicarea pe care au dovedit-o ambele instituții pentru creșterea calității vieții.

 Vă felicităm pentru entuziasmul, dinamismul și determinarea de care dați dovadă în acțiunile dumneavoastră și ne dorim, în continuare, o colaborare frumoasă și fructuoasă prin implementarea proiectelor pe care le putem iniția împreuna privind informarea, consilierea și educarea cetățenilor în vederea unui consum responsabil!

 La mulți Ani, INFOCONS!

Testimonialul poate fi vizualizat AICI

InfoCons Protectia Consumatorilor Protectia Consumatorului

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal