Instituția Prefectului Prahova , Prefect Virgiliu Daniel Nanu – 20 de ani InfoCons Protecția Consumatorilor

InfoCons Protectia Consumatorului Protectia Consumatorilor Prefect Prahova Virgiliu Daniel Nanu

Instituția Prefectului Prahova

Prefect Prahova

Virgiliu Daniel Nanu

Cu toții ne dorim să ne desfășurăm activitatea într-un mediu sigur, de calitate, care să contribuie în primul rând la binele nostru și al stării de sănătate.

Pentru ca acest lucru să se întâmple, este imperios necesar, ca mai ales în ziua de astăzi, să avem pârghii suficiente și credibile pentru a fi corect informați și îndrumați cu privire la ceea ce înseamnă consumul de zi cu zi, dar și drepturile ce ne revin în acest sens.

De aceea, mulțumim InfoCons – unul dintre principalele instrumente de consolidare a siguranței consumatorilor care asigură o supraveghere eficientă a pieței românești cu privire la bunurile, serviciile și produsele alimentare existente.

Totodată, vorbim despre o organizație ce răspunde nevoilor consumatorilor din România prin implicarea activă în educarea și informarea corectă a acestora.

La mulți ani, InfoCons pentru cei 20 de ani de o9atitudine față de și pentru consumatorii români!

InfoCons Protectia Consumatorilor Protectia Consumatorului

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal