Consiliul Județean Teleorman , Președinte Adrian Ionuț Gâdea – 20 de ani InfoCons Protecția Consumatorilor

InfoCons Protectia Consumatorului Protectia Consumatorilor Președinte Consiliul Județean Teleorman Ionuț Adrian Gâdea

Consiliul Județean Teleorman

Președinte Consiliul Județean Teleorman

Adrian Ionuț Gâdea

Domnule Președinte Sorin Mierlea,

Distinși membri ai echipei InfoCons,

Îmi face o deosebită plăcere să vă adresez felicitări cordiale cu ocazia Zilei Mondiale a Proprietății Intelectuale și a celei de-a 20-a aniversări de la înființarea InfoCons!

Până nu demult, în România, nivelul de informare și educare a consumatorilor a fost destul de redus. De aceea, activitatea dumneavoastră susținută reprezintă o misiune absolut necesară, la eforturile căreia trebuie să se alăture toate instuțiile cu atribuții în acest sens.

Progresele înregistrate, cu precădere cele din ultimii ani, reflectă pașii semnificativi făcuți de România pentru a îmbunătăți protecția și aplicarea drepturilor de proprietate intelectuală, precum și atenția Guvernului României în eficientizarea acestui domeniu, cu o contribuție majoră la dezvoltarea economică și socio-culturală a societății. A fost nevoie de „o9atitudine”, o campanie îndrăzneață și corentă care să contureze o nouă abordare în relația consumator-producător, de evenimente și acțiuni prin care ați arătat că protecția și siguranța reală a consumatorului devin o prioritate bazată pe cunoaștere, informare corectă și educație susținută, pe înțelesul fiecărui cetățean.

Doresc să vă felicit cu toată admirația pentru rezultatele campaniei „o9atitudine” să vă urez noi realizări frumoase și succese notabile în tot ce veți întreprinde spre binele consumatorului român, multă sănătate și un salut călduros din partea mea și a colegilor mei din Consiliul Județean Teleorman! La mulți ani, InfoCons!

Testimonialul poate fi vizualizat AICI 

InfoCons Protectia Consumatorilor Protectia Consumatorului

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal