Profi , Director General Adjunct Călin Costinaș – 20 de ani InfoCons Protecția Consumatorilor

InfoCons Protectia Consumatorului Protectia Consumatorilor Calin Costinas

Profi

Director General Adjunct

  Călin Costinaș

De Ziua Mondială a Proprietății Intelectuale, cu ocazia împlinirii a 20 de ani de protecție a consumatorilor din România, rețeaua de magazine Profi felicită Asociația InfoCons, un aliat important care contribuie la o mai bună înțelegere a oportunităților dar și a pericolelor asociate comerțului în general.

Cu 1652 de magazine în 794 de localități în momentul de față, Profi cunoaște în amănunțime nevoile și posibilitățile locuitorilor acestei țări. Suntem o companie românească care activează doar în România și prin tot ce facem ne propunem să servim cât mai bine interesele locuitorilor din întregul teritoriu. Ne străduim să ne tratăm clienții așa cum ne-am dori să fim tratați noi înșine, cu produse și servicii de calitate, sigure și convenabile.

Tocmai de aceea apreciem efortul constant pe care InfoCons îl face pentru informarea cât mai amplă și corectă a consumatorilor cu privire la calitatea produselor și serviciilor. Fie că se adresează prin canalele publice de radio si televiziune, fie că utilizează propriile canale de comunicare ale asociației – Youtube, Facebook, Instagram, LinkedIn, Twitter sau TikTok – volumul și calitatea informațiilor furnizate de către această asociație sunt apreciabile, contribuind la o mai bună educare a publicului larg în aceste privințe. 

Implicându-se activ în lupta împotriva cntrafacerilor, InfoCons protejează drepturile și interesele legitime ale consumatorilor, îi ajută să conștientizeze care sunt drepturile pe care le au și, totodată, îi informează cum să se protejeze împotriva riscului de a achiziționa și folosi produse de calitate îndoielnică, ce le-ar putea pune în pericol sănătatea.

Prin acțiunile sale, ca și Profi, InfoCons încurajează concurența loială care favorizează dezvoltarea unei piețe sănătoase. Constatăm că în acest scop, activitățile Asociației InfoCons – Organizație pentru Protecția Consumatorilor depășesc granițele României, aceasta dezvoltând relatii de colaborare si parteneriat cu organizații similare din statele membre ale Uniunii Europene și contribuind la armonizarea standardelor de calitate din România cu cele europene.

O data în plus, La Multi Ani InfoCons!.

InfoCons Protectia Consumatorilor Protectia Consumatorului

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal