Florin Vasiloni , Consul General al României la Gyula , Ungaria – 20 de ani InfoCons Protecția Consumatorilor

InfoCons Protectia Consumatorului Protectia Consumatorilor Florin Vasiloni

Florin Vasiloni

Consul General al României la Gyula , Ungaria

Cu bucurie am aflat despre împlinirea  a 20 de ani de activitate a organizației pe care o conduceți.

Activitatea dumneavoastră pusă în slujba cetățenilor români, din perspectiva protecției și informării consumatorului de bunuri sau servicii, în țară și în afara granițelor, este cunoscută și apreciată.

Vă doresc succes în tot ceea ce întreprindeți pentru cei interesați și vă invit ca și în viitor să nu vă pierdeți niciodată energia și determinarea de a fi alături de consumatorul și cetățeanul român, care apelează la sprijin sau consiliere.

La mulți ani Infocons!

InfoCons Protectia Consumatorilor Protectia Consumatorului

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal