Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Vaslui , Director General Dragoș Andrei Cazacu – 20 de ani InfoCons Protecția Consumatorului

InfoCons Protectia Consumatorului Protectia Consumatorilor DGASPC Vaslui

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Vaslui

Director General Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Vaslui

Dragoș Andrei Cazacu

Cu ocazia împlinirii a 20 de ani de protecția consumatorilor în România – InfoCons, în numele Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Vaslui, vă adresez calde urări de viață lungă și succes în nobila activitate de educare și informare a publicului, dar și în dificila responsabilitate de apărare a drepturilor consumatorilor.

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Vaslui este onorată să se numere printre partenerii instituționali ai InfoCons. Ne leagă un profund simț al datoriei față de oameni, iar devotamentul și empatia noastre găsesc un sprijin rațional în campaniile de succes derulate de InfoCons.

Mă bucur să observ că reprezentați mai mult decât un partener de nădejde; sunteți garanți ai unui viitor în care drepturile tuturor beneficiarilor de servicii publice vor fi mai bine cunoscute și respectate.

La ceas aniversar, două decenii de activitate fructuoasă într-un domeniu în care numărul provocărilor a crescut exponențial, vă asigur că vom sprijini în continuare misiunea strategică pe care v-ați asumat-o: activitatea de informare-educare şi dialogul susţinut cu publicul.

Totodată, îmi exprim încrederea că parteneriatul nostru va produce o necesară mutație în modul de raportare la beneficiarii tuturor serviciilor publice și, în final, la o9atitudine.

Încă o dată, la mulți ani și succes în activitate!

InfoCons Protectia Consumatorilor Protectia Consumatorului

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal