Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor , Secretar de Stat Dan Ștefan Chiru – 20 de ani InfoCons Protecția Consumatorilor

Sărbătorim 20 de ani de existență a Asociației InfoCons , în fapt, două decenii parcurse pe drumul consolidării eforturilor de protejare a drepturilor și intereselor legitime ale consumatorilor . Dorim să marcăm momentul aniversar prin transmiterea aprecierilor noastre la adresa rolului și obiectivelor InfoCons , care acționează cu tenacitate în sprijinul cetățenilor, prin măsuri de protecție, informare, conștientizare. Autoritatea Centrală de Mediu desfășoară misiuni similare, având în vedere că se preocupă de protecția mediului înconjurător și de prevenirea situațiilor nedorite, prin monitorizare, intervenții, informare și conștientizare a populației.

 Ambele maniere de acțiune sunt asemănătoare, se completează și urmăresc, de fapt, să asigure condiții optime de viață și un viitor sustenabil, numitorul comun fiind respectul pentru cetățean. La mulți ani, InfoCons !

InfoCons Protectia Consumatorilor Protectia Consumatorului

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal