Asociația Energia Inteligentă , Președinte Dumitru Chisalita – 20 de ani InfoCons Protecția Consumatorilor

InfoCons Protectia Consumatorului Protectia Consumatorilor Dumitru Chisalita

Asociația Energia Inteligentă

Președinte Asociația Energia Inteligentă

Dumitru Chisalita

O societate dezvoltată este o societate care apără drepturilor cetățenilor săi, inclusiv în calitatea lor de consumatori. Responsabilitatea față de consumatori, facilitarea accesului acestora la informații corecte și complete, participarea activă în elaborarea programelor naționale privind protecția consumatorilor și monitorizarea aplicării legislației în domeniu au făcut ca Info Cons să devina o organizație puternică a consumatorilor recunoscută la nivel național și european.

În contextul liberalizării piețelor de gaze naturale și energie, Asociația Energia Inteligentă a susținut transparența pe piața de energie, ghidându-se după crezul că piața liberalizată a gazelor naturale și energiei electrice fără consumatori informați, încurajați să intervină, susținuți să negocieze, capabili să analizeze diverse oferte, determinați să acționeze responsabil, prudent și fără a se lăsa constrânși, nu va fi decât o altă dezamăgire pentru poporul român.

Este un principiu care se aplică în toate sectoarele de activitate, de aceea salut toate inițiativele Info Cons și felicit toți membru săi pentru întreaga activitate. Prin demersurile întreprinse Info Cons a  devenit o voce puternică a consumatorilor, dar și un nucleu care a atras și alte organizații într-un parteneriat pentru protejarea drepturilor consumatorilor.

La mulți ani InfoCons

La mai mulți Consumatori Informați.

InfoCons Protectia Consumatorilor Protectia Consumatorului

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal