Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Bistrița Năsăud , Director General Rus Delia Claudia – 20 de ani InfoCons Protecția Consumatorilor

InfoCons Protectia Consumatorului Protectia Consumatorilor Delia Rus

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Bistrița Năsăud

Director General Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Bistrița Năsăud

Rus Delia Claudia

Ziua Mondială a Proprietății Intelectuale și aniversarea celor 20 de ani de Protecția Consumatorilor în România, este un bun prilej pentru a conștientiza cât de mult este legat locul în care trăim de bunăstarea și calitatea vieții fiecăruia dintre noi.

Democrația socială în concretizarea unei societăți solidare, poate marca șansele fiecărui om în societatea în care trăiește.

Calitatea vieții noastre, depinde în primul rând de atitudinea, comportamentul și de alegerile pe care le facem zilnic.

Creativitatea omului și ideile inovatoare sunt pașii esențiali în dezvoltarea calității vieții sale. În acest sens, exploatarea modului în care inovarea ne face viața mai sănătoasă, mai confortabilă, pot transforma o dizabilitate în abilitate.

În acest sens, rolul sistemului de proprietate intelectuală în susținerea inovațiilor prin atragerea de investiții, recompensarea creațiilor, poate să vină ca un plus în calitatea vieții noastre.

Cu multă speranță și încredere că eforturile dumneavoastră vor da roade, vă dorim succes în activitate.

Testimonialul poate fi vizualizat AICI

InfoCons Protectia Consumatorilor Protectia Consumatorului

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal