Instituția Prefectului Sibiu , Prefect Mircea Dorin Crețu – 20 de ani InfoCons Protecția Consumatorului

InfoCons Protectia Consumatorului Protectia Consumatorilor Prefect Sibiu Mircea Dorin Cretu

Instituția Prefectului Sibiu

Prefect Sibiu

Mircea Dorin Crețu

Cu apreciere pentru munca întregii echipe de profesioniști aflate în slujba binelui românilor vă felicit pentru cei 20 de ani de protecția consumatorilor în România!

Protecția consumatorilor și proprietatea intelectuală reprezintă elemente cheie în dezvoltarea societății, fiind surse importante de creștere a afacerilor și a prosperității. Prin protejarea acestora, se asigură o concurență corectă și echilibrată în cadrul pieței, încurajând inovația și creativitatea.

De altfel, protejarea proprietății intelectuale și a drepturilor consumatorilor este o responsabilitate comună a tuturor, nu doar a instituțiilor guvernamentale. Toți cetățenii și actorii implicați în procesul de producție/ vânzare a bunurilor și serviciilor trebuie să respecte aceste drepturi și să lucreze împreună pentru a asigura o piață corectă și transparentă.

Felicitări pentru activitate complexă de informare, educare și protecție a consumatorilor.

La mulți ani, InfoCons!

InfoCons Protectia Consumatorilor Protectia Consumatorului

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal