Teatrul „ Toma Caragiu ” Ploiești , Director General Dr. Mihaela Rus – 20 de ani InfoCons Protecția Consumatorilor

InfoCons Protectia Consumatorului Protectia Consumatorilor Mihaela Rus

Teatrul „ Toma Caragiu ” Ploiești

Director General Teatrul „ Toma Caragiu ” Ploiești

Mihaela Rus

Pentru că orice spectacol începe cu o idee care își găsește apoi drumul către public, proprietatea intelectuală are o importanță majoră în domeniul teatrului.

Prin activitatea pe care o desfășoară, Teatrul „Toma Caragiu” Ploiești, o prezentă constantă în viața orașului a județului, are în vedere să ofere de fiecare dată publicului spectator produse culturale de cel mai înalt nivel calitativ, asigurând vizionarea în condiții optime a spectacolelor și evenimentelor produse sau găzduite de teatru și, în același timp, oferind personalului artistic, tehnic și administrativ cadrul propice pentru desfășurarea activității profesionale.

Asumându-și misiunea de a educa prin artă, Teatrul „Toma Caragiu” manifestă în permanență preocuparea de a integra și respecta elemente comune cu cele promovate de instituția dumneavoastră, consolidându-și rolul de atacant social și factor de evoluție în comunitatea locală.

Cu ocazia Zilei Mondiale a Drepturilor Consumatorilor și aniversării a 20 de ani de protecția consumatorilor în România, vă transmitem sprijinul nostru în inițiativele derulate de organizația dumneavoastră, care au drept scop eforturile de schimbare a mentalității și atitudinii cetățenilor, ca parte a proiectului o9atitudine.

Testimonialul poate fi vizualizat AICI

InfoCons Protectia Consumatorilor Protectia Consumatorului

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal